A7, în faza de licitație

0
8

Două tronsoane în 26 de luni
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a informat despre lansarea anunțului de participare la licitația pentru construcția a două tronsoane din Autostrada A7, primul fiind cel dintre Vadu Pașii și Râmnicu-Sărat. O parte dintre licitații sunt deja în derulare și au ca dată limită pentru depunerea ofertelor ziua de 5 aprilie 2022.

SURSA SORIN GRINDEANU FACEBOOK

“Toată Autostrada Buzău- Focșani (82,44 km) este în fază de licitație! A fost transmis Anunțul de Participare la licitația pentru construcția ultimelor două tronsoane cu o lungime însumată de 66,90 km:
– Tronsonul 2 Vadu Pașii – Râmnicu Sărat (30,80 km)
– Tronsonul 3 km Râmnicu Sărat – Mândrești Munteni (36,10 km).
Tronsoanele 2 și 3 vor fi construite în 26 de luni de la data semnării contractului cu finanțare prin PNRR”, a transmis ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Alte două tronsoane din Autostrada A7 se află deja în fază de licitație.

SURSA SORIN GRINDEANU FACEBOOK

“Tronsoanele 1 și 4 sunt deja în licitație de la 1 februarie și au ca dată limită pentru depunerea ofertelor 5 aprilie 2022
– Tronsonul 1 Buzău – Vadu Pașii (4,60 km):
– Tronsonul 4 Mândrești Munteni – Focșani Nord (10, 94 km).
Tronsoanele 1 și 4 vor fi construite în 20 de luni de la data semnării contractului cu finanțare prin PNRR”, a mai precizat ministrul Transporturilor.
Autostrada Buzău – Focșani este una dintre secțiunile Autostrăzii Moldova (A7) și face parte din Coridorul 3 – București – Regiunea NE (Moldova).
Întregul proiect al Autostrăzii Buzău- Focșani are o valoare de 7,26 miliarde de lei și este finanțat prin PNRR, fiind prevăzut în Master Planul de Transport General.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ