ABIA DIN VARĂ

0
67

Mult așteptata lucrare, cea privind refacerea tronsonului DJ203K Mărăcineni – Podu Muncii, despre care se vorbeşte de ani buni, ar urma să fie demarată, cel mai probabil, din vara acestui an. O spune președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu care a explicat și care au fost motivele ce au făcut ca această lucrare să fie ținută pe loc: nenumăratele contestații la licitații.

Tot în procedură de licitații se află și tronsonul Vadu Paşii – Robeasca. Acesta a fost reabilitat complet ultima dată în anul 1977. În decursul timpului, pe acest tronson au fost executate doar lucrări de întreţinere pe diferite porţiuni ale drumului, dar există în continuare sectoare unde asfaltul este degradat aproape complet. După depăşirea procedurii de licitaţie, reabilitarea Drumului Judetean 203K Robeasca – Vadu Paşii ar urma să se desfăşoare pe parcursul a doi ani.

Reabilitarea DJ 203 K Mărăcineni – Podu Muncii se va realiza din bani europeni, la fel ca și reabilitarea tronsonului Vadu Paşii – Robeasca.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ