ACCES AUTO ÎN CRÂNG, CONTRA-COST

0
157

Acces contra-cost în Parcul Crâng. Conducerea Primăriei a decis ca, începând de marti, cei care doresc să intre cu maşinile pe aleile parcului, trebuie să plătească. Astfel, au fost stabilite taxe pentru persoanele juridice şi pentru persoanele fizice, dar şi tarife lunare pentru autovehiculele ce aprovizionează restaurantele din Crâng.
La scurt timp după ce instanţa de judecată a suspendat hotărârea de Consiliu Local ce interzice accesul auto în Crâng, Primăria a decis instituirea de taxe pentru cei care vor să intre cu maşinile pe aleile parcului. Conform anunţului municipalităţii, începând de mar’i, 13 noiembrie, se instituie o taxă specială pentru limitarea accesului cu autovehicule, în Parcul Crâng. Plata taxei de acces şi a permiselor se va face la punctul de intrare amplasat pe Aleea Căprioarei, dinspre patinoar. Accesul autovehiculelor pe Aleea Mistreţului este interzis, cu excepţia celor ce aparţin societăţii URBIS SERV. Conform deciziei Primăriei, taxele sunt următoarele:

• „pentru accesul cu autovehicule proprietatea persoanelor juridice-10,50 lei/acces
• pentru accesul cu autovehiculele în vederea aprovizionării unităţilor de alimentaţie publică existente în Parcul Crâng-273,00 lei/lună
• pentru eliberarea permisului de liberă trecere pentru persoane fizice-42,00 lei/lună”
Reamintim că, săptămâna trecută, Tribunalul Buzău a admis, cererea uneia dintre firmele care administrează restaurante în Parcul Crâng şi a decis suspendarea hotărârii Consiliului Local Municipal de interzicere a accesului auto pe aleile parcului. Hotărârea instanţei, de suspendare a hotărârii CLM, este valabilă până la pronunţarea pe fond şi nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ