Accident cu cinci autovehicule implicate pe DN2E85

0
117

Una dintre victime a decedat
Un accident de circulație în care au fost implicate cinci autovehicule, respectiv două autoturisme și trei autotrenuri, s-a produs pe DN2E85, în loclaitatea Poșta Câlnău din județul Buzău. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Buzău, în urma evenimentului rutier trei persoane au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.
Accidentul s-a petrecut după ce un tînăr de 21 de ani care conducea un autotursim, nu a observat că în fața sa este oprit un taxi care intenționa să vireze la stînga. A încercat să tragă stînga de volan dar în paralel cu el circula un TIR pe care l-a acroșat în lateral. A lovit violent din spate autorismul oprit, iar din spate a fost lovit de un alt autocamion. După impact autorismul tînărului a fost proiectat pe contrasens unde a mai fost lovit de un al treilea TIR.
Unul din șoferii implicați susține că tînărul circula cu viteză, în condițiile în care, la acea oră, pe drumul european 85 era o ceață densă.
Pentru scoaterea răniților din autorismele avariate a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcere.
În cauză s-a întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. In ciuda eferturilor depuse de medici, tanarul de 21 de ani, victimă in accident, a decedat.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ