ACCIDENT CU GHINION

0
62

Un echipaj de Poliție, aflat în misiune a avut parte de o zi nefastă. Mai exact, astăzi,  o autospecială de Poliție, aflată în misiune la un accident produs pe DN 1 B, în afara localităţii Merei, a fost avariată de roata care s-a desprins de la un TIR. Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Județean, mașina ce a fost avariată era oprită pe marginea carosabilului. Echipajul de Poliție se afla la un eveniment rutier, în urma căruia un șofer de 48 de ani, din Gălbinaşi, care se deplasa pe DN 1B din direcţia Ploieşti către Buzău, în afara localităţii Merei, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare şi a nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autovehiculul din faţa sa, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara drumului, răsturnându-se. În zonă a fost trimis un echipaj de poliție iar, în timpul acțiunii pe care o desfășurau, s-a trezit că roata unui TIR a avariat autospeciala. În cazul celor două accidente s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a celor doi șoferi,în conformitate cu prevederile legale.

SANCȚIONAȚI PENTRU MUNCA LA NEGRU

Inspectorii de muncă buzoieni au efectuat 144 controale luna trecută, ce au avut ca obiectiv verificarea modului în care, angajatorii respectă prevederile legislației în vigoare, în domeniul relațiilor de muncă. Reprezentanții  ITM Buzău au descoperit

în cazul a 8 patroni, 15 persoane care lucrau fără contracte individuale de muncă sau cu contracte de muncă netransmise în registrul general de evidență a salariaților (REVISAL). Prin urmare, 6 agenți economici care au primit 13 persoane fără contracte individuale de muncă au fost sanctionați cu amendă în cuantum de 260.000 lei. Totodată, doi patroni au scăpat doar cu un avertisment pentru netransmiterea în termen, a două contracte individuale de muncă în REVISAL.

MAI SUNT BILETE

Biletele la categoria a IV-a pentru concertul Smiley „Confesiune” ce va avea loc pe data de  18 martie, la Sala Sporturilor din Buzău au fost deja epuizate. Totuși fanii artistului încă mai pot achiziționa bilete la restul categoriilor. Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Sporturilor, la Teatrul George Ciprian și online pe ticketnet.ro

Cântărețul a anunțat că, în cadrul spectacolului, va avea un invitat surpiză – un artist local foarte cunoscut. Smiley, va concerta în premieră la Buzău, într-un spectacol ce poartă numele ultimului său album, “Confesiune”.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ