ACCIDENT CU TERIBILIŞTI ÎN CRÎNG! DUPĂ CE AU RUPT POARTA CRÎNGULUI ACUM FAC ÎNTRECERI PE ALEI

0
93

Un şofer inconştient a fost la un pas să producă o adevărată tragedie pe drumul dintre patinoar şi obelisc. Şoferul în vîrstă de 23 de ani şi-a distrus maşina într-un copac aflat pe marginea drumului în timpul unei întreceri cu un alt prieten. Cei trei pasageri aflaţi în autoturismul tînărului teribilist au scăpat ca prin urechile acului. Întraga scenă desprinsă parcă din întrecerile de raliu s-a produs azi-noapte la mică distanţă de locul în care se afla o patrulă a Poliţiei Locale. În loc să se preocupe de evenimentul rutier tinerii au sărit la scandal deranjaţi de prezenţa camerelor de vederi şi a oamenilor legii.
Martorii spun că şoferul de deplasa cu viteză, nu a ţinut cont de starea drumului şi de locul în care se deplasa… într-un parc.
Şoferul vinovat de producerea accidentului a ajuns la spital cu răni uşoare la cap şi membre. Deşi s-a stabilit că nu era băut el ar putea totuşi rămâne fără permis pentru conducere imprudentă. Totodată poliţiştii rutieri i-au aplicat o amendă în valoare de 750 de lei. Pagubele materiale pe care le-a suferit şoferul inconştient se ridică la sume considerabil mai mari.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ