ACCIDENT CU TREI MAȘINI IMPLICATE

0
159

Accident, luni dimineață, chiar lângă policlinica din cartierul Nicolae Titulescui. Trei persoane au ajuns la spital după un impact între două autoturisme. Vinovat este un șofer de 47 de ani, care nu a oprit la stop și a intrat în coliziune cu o altă mașină. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili toate detaliile producerii accidentului.
Trafic dirijat, luni dimineață, la intersecția Bulevardului Nicoale Titulescu cu strada Democrației din municipiul Buzău, în urma unui accident rutier produs pe fondul neacordării de prioritate. Două mașini s-au ciocnit, una dintre ele ricoșând într-o a treia. Din primele verificări, se pare că vinovat se face un șofer de 47 de ani din comuna Boldu, care, în timp ce conducea un autoturism pe strada Democraţiei din direcția Unirii către Titulescu, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire din intersecţie. Acesta a lovit un alt autoturism condus de un buzoian de 72 de ani, pe strada Titulescu, din direcţia Transilvaniei către Bălcescu. În urma impactului, maşina buzoianului a ricoşat într-un alt autoturism oprit pe partea dreaptă a sensului său de mers.
În urma accidentului, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale. Două femei de 30, respective de 68 de ani, precum şi o minoră de 13 ani, au fost transportate la spital. În urma testarii alcoolscopice, a rezultat ca şoferii nu consumaseră alcool. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ