ACCIDENT CU TREI MAŞINI, LA COSTEŞTI

0
1476

O manevră imprudentă a unui şofer a dus la producerea unui accident rutier pe DN2 E85, la Costeşti. Evenimentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, soţ şi soţie şi cu avarierea maşinilor implicate.
Trei maşini au fost implicate într-un accident rutier produs la intrarea în localitatea Costeşti, dinspre Buzău. Din primele date, în timp ce se conducea pe DN2E85 din direcția Buzău către București, un bărbat de 40 de ani din Iași a intrat în coliziune cu autoturismul condus înaintea sa de un șofer de 60 de ani din Costești, care s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Costești a fost proiectat pe contrasens într-un camion condus de un buzoian de 36 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului din Costești și a soției acestuia, în vârstă de 60 de ani.
Cele două persoane rănite au fost transportate la Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Potrivit medicilor, bărbatul un vârstă de 60 de ani a suferit un politraumatism minor, cu Traumatism Cranio-Cerebral minor, traumatism hemitorace drept. Femeia în vârstă de 61 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu plagă deschisă supraorbitală dreapta și un traumatism minor de hemitorace. La acest moment, pacienții primesc îngrijiri medicale de specialitate. Totodată, poliţiştii au deschis un dosar penal şi cercetează toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ