ACCIDENT CU TREI VICTIME LA OREAVU! Cauza: culpă comună

0
101

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident în această dimineată, pe drumul european 85,pe raza localitatii Oreavu. Din neatentie, un sofer, care nu a observat la timp ca masina din fata sa a incetinit a lovit o in spate, apoi autoturismul a fost proiectat intr-o alta masina de pe sens opus care circula regulamentar.
Trei persoane au ajuns la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat după un accident rutier petrecut pe raza localităţii Oreavu, în această dimineaţă. În timp ce se deplasa spre Buzău, şoferul unei Dacii care aparţine Companiei de Apă a încetinit şi a fost lovit din spate de conducătorul auto în vârstă de doar 22 de ani al unui autoturism Volkswagen. În urma impactului, maşina Companiei de Apă a pătruns pe contrasens, izbindu-se de un alt autoturism care circula regulamentar, care aparţine unui operator de telefonie mobilă.
Trei persoane au ajuns la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Este vorba despre conducătorul autoturismului care aparţine Companiei de Apă, persoana aflată în dreapta sa, de asemenea angajat al societăţii buzoiene şi tânărul care se afla la volanul autoturismului Volkswagen.
La faţa locului şi-a făcut apariţia un reprezentant al Companiei de Apă, care a comentant producerea accidentului, în urma căruia doi angajaţi ai firmei buzoiene au ajuns pe patul de spital.
Vreme de câteva ore, traficul pe DN2E85 a fost blocat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ