Accident cu urmări tragice la Nehoiu

0
136

Și un mesaj sfârșietor pentru părinți…
Un tragic accident de circulație s-a petrecut pe DN10, în oraș Nehoiu, zona Podul Negru. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Buzău, un autoturismul condus pe direcția Brașov către Buzău de către o șoferiță în vârstă de 18 ani, din Nehoiu, a ieșit în afara părții carosabile și a lovit în plin un stâlp de beton. În urma impactului a rezultat rănirea șoferiței, a unei pasagere de 17 ani, din comuna Siriu și decesul unei a doua pasagere, de asemenea în vârstă de 17 ani, din Siriu. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
La scurt timp după producerea tragediei, un mesaj pe Facebook scris de către o angajată a Bibliotecii Orășenești din Nehoiu vine ca un semnal de alarmă tras pentru părinți.
CONSTANȚA DOMAN FACEBOOK
“”o adolescentă cu permis de începătoare, fiorul și adrenalina unei aventuri pe roți, un stâlp dintr-un beton poate cam prea puțin armat, o viteză care n-a mai făcut posibil controlul mașinii și, toată viața celor trei fete, care nici măcar nu-și trasase reperele, s-a prăbușit odată cu stâlpul. Până aici, o situație destul de frecvent întâlnită. Pentru că dorința de nestăvilit a copilului, aceea de a avea și a conduce o mașină imediat ce împlineșt 18 ani, îi transformă pe părinți în pârghii care declanșează drama.”
Mesajul sfâșietor care vrea să atragă atenția părinților și adolescenților deppotrivă continuă.
CONSTANȚA DOMAN FACEBOOK
“Sigur că putem spune: bine, bine, dar a luat punctaj maxim, instructorul s-a declarat mulțumit, la fel polițistul de traseu…Da, pentru că în cadrul orelor de instructaj și de examen, toți se comportă exemplar. După care, odată ieșiți pe drum cu mașina, gonesc să ajungă din urmă timpul pierdut. Cu muzica la maximum., Libertatea este asociată cu viteza. Viteza îi este asociată zborului. Care este atât de fumos și de îmbătător, încât nimeni nu ia în calcul prăbușirea. Sunt atât de supărată pentru fata frumoasă care a murit… Și mi-a venit să mă duc s-o iau în brațe și s-o repar, ca pe păpuși. O chema Cătălina”.
Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul înfiorător.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ