ACCIDENT DIN CAUZA UNEI GROPI

0
176

Accident pe Șoseaua Nordului, în municipiul Buzău, produs miercuri dimineață. Un autoturism s-a răsturnat pe câmp, de mai multe ori, rămânând pe cupolă, după ce șoferul a pierdut control volanului. Se pare că bărbatul ar fi intrat cu una din roțile mașinii într-o groapă formată pe marginea șoselei și astfel ar fi pierdut controlul, ajungând pe câmp. Acum cercetările polițiștilor urmează să stabilească cu exactitate care a fost cauza producerii evenimentului rutier.
Traficul rutier a fost restricționat, miercuri, pe Șoseaua de centură a municipiului Buzău, din cauza unui accident rutier. Evenimentul a avut loc pe sensul de mers dinspre pasarela Nehoiu, șoferul fiind aruncat din mașină în momentul impactului.
Cercetările polițiștilor au arătat că, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Nordului din municipiu, din direcţia Ploieşti către Mărăcineni, un bucureştean de 63 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat. Cel mai probabil, șoferul a pierdut controlul volanului după ce mașina a ieșit cu roțile pe acostament și a nimerit într-o groapă din afara carosabilului.
Conducătorul auto, singurul ocupant al maşinii a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital. În cauză se întocmeşte dosar penal, iar cercetările continuă.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ