ACCIDENT GRAV PE ȘOSEAUA EUROPEANĂ

0
262

Pompierii, polițiștii și personalul de pe ambulanță au fost chemați să intervină în cazul a două evenimente rutiere produse simultan pe Șoseaua europeană, la distanță de aproximativ 40 de kilometri unul de celălalt. Mai întâi, un șofer a sunat la 112 pentru a anunța că mașina sa de teren a luat foc instantaneu în timp ce se deplasa pe DN2 E85, în localitatea Limpeziș. Mașina s-a aprins și a ars ca o torță chiar lângă o stație PECO. Din fericire, în acest caz, nu au fost înregistrate victime.
Un alt eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a cinci persoane, printre care și un bebeluș, a avut loc tot pe Șoseaua Europeană. Două mașini s-au ciocnit în zona rondului de la Autorolla, pe sensul de mers Râmnicu Sărat – Buzău. În urma impactului, 4 adulți și un bebeluș au nevoie de îngrijiri medicale. Cu toții au fost transportați cu ambulanțele la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău.
În urma accidentului, traficul a fost blocat pe Șoseaua Europeană. S-au format coloane lungi de mașini pe ambele sensuri de circulație.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ