ACCIDENT ÎN FAŢA PREFECTURII

0
35

Un accident spectaculos a avut loc, luni seară în faţa Prefecturii. Un autoturism s-a răsturnat și a rămas pe plafonieră după ce s-a ciocnit violent cu o mașină la volanul căreia se afla un polițist, aflat în timpul liber. În urma evenimentului rutier, două persoane au suferit răni uşoare şi au ajuns la spital.
Două autoturisme s-au ciocnit luni seară în intersecţia din faţa Prefecturii. Una dintre maşini s-a răsturnat şi a rămas pe plafon. Şoferul autoturismului răsturnat, un bărbat în vârstă de 40 de ani şi pasagerul de pe scaunul din dreapta au suferit traumatisme minore şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.Celălalt autoturism era condus de un poliţist de 36 de ani din cadrul Inspectoratului de Poliţie Buzău, care se afla în timpul liber. Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că maşinile veneau de pe străzi perpendiculare, iar ambii şoferi susţin că au intrat în intersecţie pe culoarea verde a semaforului.
În urma coliziunii a doua maşină s-a răsturnat, iar şoferul şi un pasager au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. În cauză s-a întocmiz dosar penal, iar cercetările continuă.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ