ACCIDENT ÎN INTERESCŢIE

0
122

Un bătrân de 81 de ani, din Buzău, a provocat un accident rutier, în urma căruia a fost rănit.Potrivit poliţiştilor, octogenarul aflat la volanul unui autoturism, care se deplasa pe strada Obor, a patruns în intersecţia cu Bulevardul Unirii fără a respecta semnificaţia culorii roşii a semaforului, posibil pe fondul unei afecţiuni medicale şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, care se deplasa regulamentar din direcţia Unirii către Centru. Tânărul aflat în cea de-a doua maşină este Cosmin Lazăr, viceprimarul comunei Poşta Câlnău. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a primului conducător auto. În cauză a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările.

A ÎNCEPUT PROGRAMUL „RABLA”

Buzoienii care doresc să îşi schimbe maşina cu una nouă se pot înscrie începând de astăzi în Programului ”Rabla”. Programul ademarat, joi, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice, cu două luni mai devreme faţă de sesiunea din 2017, bugetul alocat fiind de 253 de milioane lei, cu menţiunea că extensia ”Rabla Plus” pentrua chiziţionarea de autovehicule electrice,va începe în cursul săptămânii viitoare. Din bugetul total alocat pentru cele două secţiuni ale programului guvernamental, 133 de milioane lei merg către “Rabla Clasic”, iar 120 de milioane de lei către “Rabla Plus”. Cuantumul primei de casare pentru Programul „Rabla Clasic” va rămâne, la 6.500 de lei pentru fiecare autovehicul uzat, şi se acordă pentru achiziţionarea unei maşini noi.

NOI LOCURI DE MUNCĂ

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău anunță că, săptămâna viitoare, vor fi organizate două mini-burse ale locurilor de muncă unde, șomerii vor avea șansa să-și găsească un job. Aceastea vor avea loc miercuri, pe 21 martie, de la ora 09:00, în municipiile Buzău și Râmnicu Sărat. Mini-bursele vor avea loc la solicitarea expresă a unei mari firme din Buzău, care administrează partea de ferme în cadrul procesului integrat de producție al cărnii de pasăre. Angajatorul nu solicită calificare participanţilor la aceste mini-burse. Pe data de 20 aprilie, de la ora 09:00, AJOFM Buzău va organiza la Colegiul Agricol, „Bursa generală a locurilor de muncă”.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ