ACCIDENT MORTAL DE MOTOCICLETĂ, LA ULMENI

0
197

Un bărbat a murit, iar un altul a fost grav rănit în urma unui accident de motocicletă produs joi seară pe un drum comunal din localitatea Ulmeni. Cel rănit, un tânăr de 21 de ani, conducea motocicleta şi a pierdut controlul direcţiei, răsturnându-se pe partea carosabilă.
Un bărbat de 34 de ani, pasager pe o motocicletă a murit, joi seară, după ce un prieten de-al său, în vârstă de 21 de ani, care conducea motocicleta a pierdut controlul direcţiei, într-o curbă. Accidentul a avut loc în localitatea Ulmeni, pe un drum comunal.
Din verificări a reieșit că tânărul de 21 de ani are permisul anulat, iar cel de 34 de ani nu figurează în evidența posesorilor de permis de conducere.În urma testării cu aparatul etilotest a tânărului de 21 de ani, cel care din câte se pare, conducea motocicleta, a fost indicată valoarea de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Laurențiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ