Accident mortal la Țintești

0
43

S-a declanșat planul alb de intervenție
Un accident mortal s-a produs pe DN2B Buzău – Brăila, în apropiere de intersecția cu DJ 204 D, în dreptul localității Țintești. Potrivit Poliției Rutiere, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Brăila către Buzău, un șofer de 56 de ani, din Tulcea, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila. În urma coliziunii, autoturismele au ieșit în afara carosabilului. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 56 de ani și rănirea altor șase persoane care au fost transportate la Spitalul Județean Buzău.
Accidentul teribil a avut loc pe DN2B în dreptul localității Țintești. O persoană în vârstă de 56 de ani și-a pierdut viața iar alte șase au ajuns în stare gravă la spital.
Tragedia a fost transmisa live pe Facebook de către un pasager aflat într-unul dintre autoturismele implicate în accident.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ