ACCIDENT PE DN2 E85

0
620

Trei bărbaţi au fost răniţi într-un accident produs pe DN 2 E 85, în afara localităţii Potârnicheşti. Două autovehicule au intrat în coliziune după ce unul dintre ele a efectuat un viraj la dreapta. Două persoane au rămas blocate în vehicul şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.
Drumul Naţional 2 E85 a fost blocat, joi dimineaţă, din cauza unui accident rutier.Din primele verificări efectuate la faţa locului, un tânăr de 32 de ani, din Racoviţeni, care conducea o autoutilitară pe DN 2 E 85, din direcţia Râmnicu Sărat către Buzău, în afara localităţii Potârnicheşti nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un microbuz care circula în faţa sa şi efectua manevra de viraj la dreapta, intrând în coliziune cu acesta. Şoferul microbuzului susţine că nu a avut nici o vină, iar cel care i-a lovit maşina conducea cu viteză.
În urma impactului dintre vehicule a rezultat rănirea uşoară a şoferului de 32 de ani, precum şi rănirea altor doi bărbaţi, ambii pasageri în acelaşi vehicul, care au fost transportaţi la spital după finalizarea intervenţiei echipajelor de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.
Şoferii celor două vehicule nu consumaseră alcool, fiind testaţi alcoolscopic de către poliţişti. În cauză a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ