ACCIDENT PE TRECEREA DE PIETONI

0
53

Accident rutier în municipiul Buzău! Evenimentul, în urma căruia o femeie a fost rănită, s-a produspe Bulevardul Bălcescu, în intersecţia din apropierea Prefecturii. Victima care traversa, regulamentar, pe trecerea de pietoni împreună cu copilul său, a fost acroşată de un autoturism pe fondul neacordării de prioritate.
Din primele verificări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că un conducător auto în vârstă de 43 de ani care se deplasa cu un autoturism pe Bulevardul Nicolae Titulescu, la efectuarea virajului la stânga către Bulevardul Nicolae Bălcescu a acroşat o femeie în vârstă de 34 de ani care se angajase în traversarea drumului pe marcajul pietonal şi la culoarea verde a semaforului. Martorii spun că a fost chestiune de secunde şi că şoferul nu trebuie acuzat foarte tare.
Femeia a fost rănită uşor, fiind transportată la spital, iar băieţelul ei s-a ales doar cu o sperietură. Poliţiştii l-au testat alcoolscopic pe bărbatul care conducea autoturismul, rezultatul fiind zero, şi au întocmit dosar penal.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ