ACCIDENTE DIN CAUZA NEATENȚIEI

0
10

Trei persoane au ajuns la spital

Accidente în serie miercuri după-amiază. Un biciclist a fost lovit de o maşină pe drumul dinspre Buzău către Brăila, iar pe Șoseaua Nordului spre Calea Eroilor a avut loc o coliziune între două autoturisme. Ce de-al doilea accident s-a soldat cu rănirea unei pasagere din mașina buzoianului, o femeie în vârstă de 33 de ani, din Buzău şi a unui dintre şoferi.
Accidente din cauza neatenției pe șoselele din Buzău. Un autoturism condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer în vârstă de 39 de ani, a accidentat un biciclist, în afara localității Gălbinași. Victima, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri medicale.
În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
Tot miercuri, la ieșire din municipiului Buzău, în zona Pasarela Nehoiu, a avut loc un alt accident de circulație. Este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe Șoseaua Nordului spre Calea Eroilor de către un șofer de 63 de ani, din București și un alt autoturism care circula din sens opus și la volanul caruia era un bărbat de 36 de ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane .
Şi în acest caz, poliţiştii rutieri au demarat cercetări suplimentare.
Accidentele s-au soldat cu pagube materiale, anchetele fiind în curs de desfășurare.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ