Accidente după accidente

0
15

8 victime și patru accidente
Weekendul a fost presărat de accidente în județul Buzău. Evenimentul rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție a fost urmat de un altul de această dată petrecut pe Bulevardul Unirii Sud din municipiul Buzău. Potrivit polițiștilor ajunși la fața locului, în timp ce conducea motocicleta dinspre Calea Eroilor către Centru, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Merei, a surprins un pieton care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.Pietonul, un buzoian în vârstă de 20 de ani, a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Duminică un alt accident a avut loc la intersecția Drumului Național 1B cu DJ203C. Potrivit unor informații, a fost vorba despre o coliziune între un autoturism condus dinspre Mizil către Buzău, de către un șofer în vârstă de 23 de ani din Buzău și alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un buzoian în vârstă de 38 de ani. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferului de 23 de ani, a unei pasagere a acestuia și a altor 2 pasageri din mașina șoferului de 38 de ani.
Șirul de accidente a continuat cu un alt eveniment petrecut duminică seară pe Șoseaua Vadu Pașii intersecție cu Strada Dorobanți din municipiul Buzău. Potrivit Inspectoratului de Poliție, în timp ce conducea autoturismul dinspre Vadu Pașii către Șoseaua Brăilei, un șofer în vârstă de 46 de ani, din Vadu Pașii, a surprins un biciclist. Accidentul s-a soldat cu rănirea biciclistului, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Vadu Pașii, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.Atât șoferul, cât și biciclistul, au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul șoferului alcooltestul indicând rezultat negativ, iar în cazul biciclistului 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ