ACCIDENTE GRAVE, LA ÎNCEPUT DE WEEKEND

0
75

Patru persoane au fost transportate la spital
Două accidente grave de circulaţie au avut loc astăzi pe două dintre cele mai intens circulate şosele din judeţ. Patru persoane au fost rănite şi au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar traficul s-a desfăşurat cu dificultate.
Două persoane au ajuns dimineaţă, la spital în urma unui accident produs pe DN1B, în intersecția cu DJ205 către Fințești. Din primele date furnizate de Poliţie de la fața locului, la originea accidentului a stat, o șoferiță de 70 de ani, din București,ce conducea un autoturism pe direcția Mizil către Buzău. Maşina femeii a intrat în coliziune cu un autotren condus dinspre Buzău către Mizil, de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Bacău. În urma impactului autoturismul șoferiței a ricoșat într-o altă mașină condusă pe direcția Mizil către Buzău, de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, din București. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autocamionului și a pasagerului din autoturismul șoferiței, ambii au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.
Puţin mai târziu echipajele de intervenţie au fost solicitate la un alt accident, ce a avut loc pe DN2E85, în localitatea Poșta Câlnău. Şi de acestă dată a fost implicat un autovehicul de mare tonaj, care însă era staţionat.
În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările petru stabilirea tuturoe împrejurărilor în care au avut loc accidentele.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ