ACCIDENTE LA ORELE DIMINEȚII

0
80

Două accidente rutiere s-au produs, în această dimineață, pe șosele din Buzău. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni, chiar în timp ce traversa pe culoarea verde a semaforului. În celălalt eveniment rutier au fost implicate o dubă și un TIR. Evenimentul rutier s-a produs la Spătaru, iar în urma impactului o persoană, șoferul dubei, a fost rănită .
O femeie care traversa Bulevardul Unirii, pe marcajul pietonal, a fost acroșată de un autoturism care se deplasa dinspre centru spre Bariera Ploiești. Accidentul a avut loc în această dimineață, cu puțin timp înainte de ora 7. Femeia, de 55 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean cu multiple traumatisme. Șoferul este un bărbat în vârstă de 63 de ani care, inițial, le-a spus polițiștilor că nu este vina lui. Însă în urma anchetei desfășurate de polițiști, s-a stabilit că femeia traversa pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului.
Tot la orele dimineții, circulația rutieră a fost restricționată în localitatea Spătaru, din cauza unui accident în care au fost implicate un TIR și o autoutilitară. Șoferul unui autotren, care circula pe Șoseaua Spătarului, a ajuns la intersecţia cu DN 2 E85 și a efectuat virajul la dreapta fără a acorda prioritate unei autoutilitare, care circula din direcţia Bucureşti spre Buzău. Impactul s-a soldat cu rănirea unei persoane.
Polițiștii au deschis dosare penale în ambele evenimente rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la producerea accidentelor.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ