Accidentul şi efectul! După evenimentul rutier din parc, politicienii iau poziţie

0
73

Ionescu Constantin, consilier independent în Consiliul Local Municipal Buzău, cere din nou primăriei să interzică activităţile de comerţ în parcuri şi mai nou circulaţia autoturismelor pe alei. Reacţia a venit la scurt timp după ce în Parcul Crîng mai mulţi tineri s-au luat la întrecere pe porţiunea de drum dintre obelisc şi patinoar.
Una dintre maşinile implicate în evenimentul rutier a scăpat de sub control, s-a izbit puternic de un copac şi o minune a făcut ca pasagerii să nu sufere răni grave. În schimb tinerii inconştienţi au fost iritaţi de prezenţa mediei şi cea a autorităţilor.
Consilierul local independent a depus la Primăria Buzău un proiect de hotărîre susţinut de mai mulţi colegi din Consiliul Local Municipal prin care cere interzicerea oricărui tip de comerţ în parcuri şi o dată cu acest lucru şi circulaţia.
Consilierul local a mai depus la secretariatul primăriei un al doilea proiect de hotărîre care face referire la locurile de parcare. Concret, dacă documentul va trece de comisii şi de votul consilierilor locali, orice construcţie ce se va realiza în municipiul Buzău va trebui să prevadă, prin documentaţia tehnică şi un număr minim de locuri de parcare în vederea obţinerii autorizaţiei de construcţie.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ