ACORD PENTRU PROBLEMELE DE MEDIU DE LA RÂMNIC

0
23

Municpiul Râmnicu Sărat s-a confruntat în ultimii ani cu grave probleme de mediu. Unele dintre ele s-au rezolvat, pentru altele, încă se caută soluţii. Prioritară în acest moment, este închiderea depozitului de deşeuri municipale. Pentru atingerea obiectivului este nevoie de resurse financiare greu de suportat pentru bugetul local. Un ajutor în acest sens va veni din partea Consiliului Judeţean care a încheiat un acord de parteneriat cu Primăria municipiului Râmnicu Sărat.
Un punct important al acordului încheiat săptămâna aceasta de Consiliul Județean Buzău şi Primăria Râmnicu Sărat ce a fost semnat şi de reprezentanţii Pro România, se referă la depozitele neconforme de deşeuri din oraş. Carmen Ichim, fost prefect și comisar șef al Gărzii de Mediu, candidat al Partidului Pro România pentru Consiliul Judeţean, cunoaşte îndeaproape situaţia.
Parteneriatul între administraţia judeţului şi cea a Râmnicului prevede închiderea depozitului de deşeuri municipale.
Conform înţelegerii, Consiliul Judeţean va susţine financiar închiderea depozitului de deșeuri municipale, acţiune care acum nu poate fi susținută financiar din bugetul local al municipiului Râmnicu Sărat.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ