„ACTORII BUZOIENI SE ÎNTORC ACASĂ”! PROGRAM PLIN ÎN DECEMBRIE LA TEATRUL BUZOIAN

0
211

Copiii se vor bucura în luna decembrie de o serie de manifestări dedicate lor. Concursuri, spectacole, proiecții de filme Disney, lectura celor mai frumoase povești de Crăciun, deschiderea Orășelului Copiilor, întâlniri cu Moș Nicolae și cu Moș Crăciun, foc de artificii și alte surprize.
Și adulții vor avea parte de evenimente organizate de teatrul buzoian. Seria spectacolelor este deschisă, pe 10 decembrie, de „Filarmonica de comedie“. Spectacolul este regizat de un cunoscut artist de comedie buzoian, Radu Gabriel, care va urca pe scenă alături de colegii săi. Intitulat „Actorii buzoieni vin acasă“, evenimentul artistic va reuni, pe scenă, actori buzoieni de la teatrele din București și din țară.
Tot în perioada sărbătorilor, vor mai fi două spectacole, „Mizerabilii“ de Victor Hugo, pe 17 decembrie, și „Idiotul“ de Dostoievschi, pe 18 decembrie. Ambele sunt spectacole de licență ale absolvenților de la UNATC. Intrarea spectatorilor este gratuită, iar buzoienii sunt rugați să-și ridice din timp taloanele emise pentru a nu fi depășită capacitatea sălii.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ