ACUZAŢII LA ADRESA SERVICIULUI DE AMBULANŢĂ

0
423

Un consilier judeţean reclamă mari nereguli la Serviciul de Ambulanţă şi cere un control amănunţit de la Bucureşti, mai exact din partea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Liberalul Raul Florescu a avut o intervenţie în şedinţa de săptămâna aceasta a Consiliului Judeţean în care a sesizat probleme de management care împiedică buna funcţionare a acestui serviciu atât de important.

El susţine că ambulanţele sunt într-o stare foarte proastă, că nu este asigurată permanenţa cu medici, iar plata orelor suplimentare se face aleator. Mai mult, consilierul Raul Florescu îi aduce acuzaţii personale managerului Serviciului de Ambulanţă Buzău. El a precizat că Luana Zissu se află la conducere de mulţi ani în calitatea de interimar, fără să fi promovat concursul pentru ocuparea postului.

În replică, Luana Zissu a precizat că acuzaţiile lui Florescu i se par lipsite de substanţă şi că nu înţelege în ce calitate a făcut consilierul declaraţiile. Contactată telefonic de reporterii TV Buzău, şefa Serviciului de Ambulanţă a afirmat că, într-adevăr parcul auto este învechit, la fel ca în toată ţara, iar criza de medici este de asemenea un fenomen general, în ultima perioadă nefiind doctori interesaţi să lucreze în acest domeniu atât de solicitant. Despre faptul că ocupă postul de conducere de mai mulţi ani ca interimar şi că nu a promovat concursul,  Luana Zissu a spus că nu are ce să-şi reproşeze deoarece este de profesie medic, nu manager.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ