AD. MOCANU SE IA DE C-TIN TOMA! „Preluarea Pădurii Crâng, afacere cu iz penal”

0
209

Contre între deputatul Adrian Mocanu și conducerea Primăriei Buzău după anunțul că municipalitatea face demersuri pentru a deveni proprietară pe Pădurea Crâng. Mocanu jr. susține că are informații că inițiativa primarului C-tin Toma are scopuri ascunse ce țin de realizarea într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat a unui cartier rezidențial în zona deținută în prezent de Urbis Serv și împrejurimi. Adrian Mocanu, noul președinte al PMP Buzău, a remis presei un comunicat de presă referitor la acest subiect.
Comunicat de presă: Adrian Mocanu, președinte PMP Buzău
„Avem in vedere afacerea cu iz penal care are ca obiect folosirea Crangului pentru interesul personal al lui Toma.
PMP, prin actiunile consilierilor sai municipali si prin orice alte mijloace politice si administrative necesare, va bloca orice demers dubios prin care PSD si Toma Constantin vor incerca schimbarea statutului juridic al Crangului. Este inadmisibil ca padurea Crang sa fie distrusa printr-o reteta asemanatoare aceleia prin care Toma Constantin a „ingropat” Metalurgica. Patrimoniul municipiului Buzau si valorile simbolice ale acestui oras nu sunt nici mosia dumneavoastra, nici zestrea electorala a PSD, domnule Toma!…In calitate de parlamentar si de presedinte al PMP Buzau, cer public PSD si lui Toma Constantin sa isi ia gandul de la ideea de praduire a Crangului. Jos labele de pe patrimoniul buzoienilor!”
După aceast comunicat tăios, a venit o replică similară, pe Facebook, a viceprimarului Ionuț Apostu.
“Cât tupeu să ai tu, Adrian Mocanu, să vorbești de prăduit bani publici și de parcul Crâng??? Tu, care te-ai întors din concediul de lux de pe Riviera Franceză și Saint Tropez sponsorizat de tăticu’ din banii „ascunși” de la Maternitate pentru care a și fost condamnat la închisoare! Mai bine rămâneai la plajă acolo! Nu era nicio pierdere pentru buzoieni!”
Schimbul de replici a continuat printr-o nouă postare a deputatului Adrian Mocanu.
Adrian Mocanu – Facebook
“Am vazut ca apelul public pe care l-am lansat pentru protejarea Crangului de interesele cu iz penal ale primarului PSD Toma Constantin i-a prilejuit acestuia „curajul” extrem de a-si pune unul dintre subordonati, cunoscut pentru lipsa totala de idei si de reprezentativitate politica, sa-mi dea un „raspuns” pe Facebook. Este sub demnitatea mea sa raspund acestui anonim, pe care il banuiesc de o ignoranta vecina cu prostia”.
Zvonuri referitoare la interesele ascunse legate de inițiativa primăriei de preluarea a Pădurii Crâng au circulat în mass-media locală și săptămâna trecută. Atunci, secretarul George Sava a susținut că demersul primăriei este unul legal, bazat pe documente, și care nu vizează în niciun caz tăierea pădurii.
Sava pădure Crang

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ