ADI 2008 NAȘTE DISCUȚII CONTRADICTORII! Polemica a plecat de la strategia de dezvoltare

0
107

Unul dintre proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean de astăzi se referă la aprobarea strategiei de de dezvoltare a serviciului public de alimentare cu apă și canalizare pentru județul Buzău. Proiectul a stârnit câteva discuții, care au pornit din partea consilierilor opoziției. Liberalul Raul Florescu acuză că investițiile făcute până acum sunt realizate pe rețele de apă deja existente ori făcute de către administrațiile publice locale. Totodată, Raul Florescu a spus că proiectul supus aprobării nu curpinde exact investițiile ce ar urma să fie realizate de către Compania de Apă, în localitățile cuprinse în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară 2008.
În replică, președintele Consiliului Județean a vorbit despre necesitatea investițiilor cu bani europeni, unele dintre ele care au fost deja aprobate, dar care riscă să piardă finanțarea.
Consilierul Dorin Bădulescu a pus în discuție, în cadrul dezbaterilor pe aceste proiect, menținerea sau chiar scăderea prețului actual al apei potabile, perceput de Compania de Apă Buzău.
După aceste discuții, s-a trecut și la votul proiectului de hotărâre.
În ciuda votului negativ dat de consilierii liberali, cei ai PSRo și ALDE, proiectul a fost aprobat.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ