ADINA MOISEANU, ELIBERATĂ DIN FUNCŢIA DE SUBPREFECT

0
300

Adina Moiseanu, a fost eliberată din funcţia de subprefect al judeţului Buzău. Printr-o hotărâre de guvern ce a fost publicată în Monitorul Oficial, mandatul acesteia încetează cu data de 4 februarie.
Una din cele două funcţii de subprefect a rămas vacantă după ce Guvernul a emis, în cursul zilei de marţi, o hotărâre prin care Adina Moiseanu a fost eliberată din funcţia pe care o ocupa cu caracter temporar.
“La data de 4 martie 2021 încetează exercitarea, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Buzău de către doamna Moiseanu-Adina Claudia”
Vasile Alecu, cel de-al doilea subprefect al Buzăului, singurul rămas în conducerea Prefecturii, îşi păstrează, pe moment funcţia. În ceea ce-l priveşte pe acesta, se aşteaptă ca în perioada imediat următoare să fie mutat pe un alt post, având în vedere că este înalt funcţionar public. La Buzău, cele două posturi de subprefect, ce vor rămâne libere după încetarea detașării temporare a lui Moiseanu și Vasile Alecu, vor fi ocupate de liberalii, Viorel Holban, fost primar al Râmnicului și de Marieta Boloș. În ceea ce priveşte postul de prefect al judeţului, cei de la PLUS, urmează să facă nominalizarea, conform negocierilor purtate la nivel central între partidele ce formează coaliţia de guvernare.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ