Adio tarabe! Comercianții de cărți și cosmetice trebuie să se mute

0
430

Pînă la sfîrşitul acestei luni, toate tarabele instalate pe Aleea Trandafirilor, din centul oraşului, vor dispărea. Măsura le-a fost impusă comercianților de cărți și produse cosmetice, de noua conducere a primăriei. Prin această decizie edilii vor să îndepărteze tarabele inestetice din zona centrală a municipiului.
Cum era de așteptat, măsura n-a fost bine primită de tarabagii. Cei care vindeau cărți de beletristică sau bisericești o consideră un atac la cultură. Cei care vindeau cosmetice se plâng că nu vor mai avea din ce supraviețui. Pentru o parte dintre comercianţi taraba era singura modalitate de a realiza un venit.

Tarabagiii de pe Aleea Trandafirilor au anunțat că vor merge în audienţă la primar pentru a-și spune păsul și a se găsi o soluție convenabilă. Tot astăzi, s-a aflat că primăria intenționează să desființeze și așa-zisa chiloțărie. E vorba de tarabele cu diverse lucruri dintre strada Independenței și Piața centrală. Comercianții de aici, dar și cei dinspre sfinții Îngeri au fost notificați să se mute fie la Bazar, fie în Piața de Mărfuri Industriale.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ