ADMIŞI LICEU

0
36

Ierarhia liceelor buzoiene rămâne neschimbată după admiterea de anul acesta. În urma repartizării computerizate, Colegiul Naţional B.P. Hasdeu se menţine în top cu cele mai mari medii, iar la polul opus se situează liceele tehnologice, unde s-a intrat cu medii foarte mici. Au fost însă şi elevi care nu au prins un loc într-un liceu.
Absolvenţii de gimnaziu au scăpat, în sfârşit de emoţii. Repartizarea computerizată la licee, s-a încheiat, iar mulţi dintre ei au fost admişi acolo unde şi-au dorit. Există însă şi copii care nu au reuşit să intre la un liceu. Cei peste 50 de absolvenţi aflaţi în această situaţie, vor putea fi însă distribuiţi pe locurile rămase libere
Şi anul acesta, cele mai mari medii de admitere au fost la Colegiul Naţional B.P. Hasdeu.
La liceu au intrat însă şi elevi care au obţinut note de-a dreptul ruşinoase, iar acest lucru este îngrijorător pentru reprezentanţii Inspectoratului Şcolar.
Chiar şi în aceste condiţii, multe dintre liceele tehnologice au rămas cu locuri neocupate. Pe aceste locuri urmează să fie distribuţi elevii care, dintr-un motiv sau altul, au rămas nerepartizaţi.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ