ADMITERE LA JANDARMERIE

0
463

Jandarmeria buzoiană începe o nouă campanie de recrutare a candidaţilor pentru şcolile militare de profil. Tinerii care doresc să devină subofiţeri jandarmi au la dispoziţie 360 de locuri, scoase la concurs în două instituţii de învăţământ, pentru o sesiune de adimtere ce va avea loc la începutul anului viitor.
Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ sesiunea ianuarie 2020. Pentru tinerii care doresc să devină subofiţeri jandarmi sunt scoase la concurs 360 de locuri, după cum urmează:
„190 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, învățământ cu frecvență, durata studiilor: 1 an;
170 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, învățământ cu frecvență, durata studiilor: 1 an”
Tinerii buzoieni, interesați de o carieră în Jandarmeria Română, pot depune cererile tip de înscriere la sediul Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău până la 15 noiembrie 2019. Informații suplimentare referitoare la condițiile de înscriere, întocmirea dosarului de recrutare, organizarea și desfășurarea probelor de selecție și a concursurilor de admitere, se pot obține la sediul Inspectoratului din strada Bazalt.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ