ADVERSAR FACIL ÎN CURSA PENTRU LIGA A III-A! Metalul Buzău va întâlni CS Amara

0
213

Buzoienii de la Metalul vor avea parte de un adversar lejer în drumul spre al treilea eşalon al fotbalului românesc. Trupa antrenată de Vali Stan va întâlni campioana judeţului Ialomiţa, CS Amara. Prima partidă va avea loc în deplasare, urmând ca buzoienii să dispute manşa retur pe teren propriu.
Portarul enumeră jucătorii care au marcat şi cântă împreună cu jucătorii: „Ole! Ole!”
CS Amara este numele adversarei pe care Metalul Buzău, campioana judeţeană la fotbal, o va întâlni în barajul de promovare în Liga a III-a. Buzoienii au învins Victoria Boboc cu 13 la 2 etapa trecută din Liga a IV-a şi au devenit matematic campionii judeţului cu doar două etape înainte de finalul stagiunii interne. Jucătorii Metalului au sărbătorit alături de staff-ul tehnic titlul de campioni, imediat după victoria la scor din etapa cu numărul 28 al primei divizii din Buzău.
Prima confruntare dintre Metalul Buzău şi CS Amara, campioana judeţului Ialomiţa va avea loc pe 17 iunie în deplasare, urmând ca fotbaliştii buzoieni să dispute pe teren propriu manşa retur a barajului de promovare în Liga a III-a. Prima partidă este programată să înceapă la ora 18:00, în timp ce fluierul de start al celui de-al doilea joc se va auzi la 17:30.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ