ADVERSAR INCOMOD

0
56

Handbal Municipal Buzău mai are câteva jocuri dificile până la confruntările cu Dinamo şi Rapid Bucureşti. Unul dintre acestea va avea loc duminică, la Buzău, în compania constănţencelor de la Neptun.
Buzoiencele vor să continue parcursul bun avut în actuala stagiune de campionat cu încă un succes în faţa celor de la Neptun Constanţa pentru a-şi păstra moralul ridicat înaintea întâlnirilor cu primele două clasate ale Diviziei A.
Formaţia dobrogreană este una din adversarele de tradiţie ale echipei antrenate de Romeo Ilie, totodată unul din cluburile care a ajutat în ultimele sezoane gruparea buzoiană cu jucătoare.
Meciul dintre HM Buzău şi Neptun Constanţa este programat pentru duminică, cu începere de la ora 15:30 şi va avea loc în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, accesul spectatorilor fiind gratuit. Înaintea întâlnirii din acest weekend, HM Buzău se află pe locul trei cu trei puncte mai puţin decât Dinamo Bucureşti, ocupanta poziţiei secunde şi cu şase decât Rapid Bucureşti, liderul campionatului.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ