AFACERI CLANDESTINE CU ŢIGĂRI

0
54

Câteva zeci de poliţişti au descins, marţi dimineaţă, la mai multe adrese din Buzău, Brăila şi Ialomiţa într-un dosar ce vizează persoane bănuite că ar fi produs țigări, în locuințele lor, cu ajutorul unor instalaţii artizanale. Au fost efectuate 11 percheziţii, din care, 7 numai în municipiul Buzău.
Polițiștii de investigarea criminalității economice din Buzău, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău au desfăşurat marţi dimineaţă, 11 percheziţii domiciliare în județele Buzău, Brăila şi Ialomiţa, la persoane bănuite de producerea, deținerea și comercializarea de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal. La percheziţii au participat 45 de poliţişti buzoieni, de la diferite structuri, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este, potrivit anchetatorilor, de aproximativ 100.000 de lei. În urma percheziţiilor defăşurate în cursul dimineţii mai multe persoane suspectate de activităţi ilicite cu tutun au fost duse la Poliţie pentru audieri în baza unor mandate de aducere. Percheziţiile domiciliare au beneficiat de suportul tehnic şi de specialitate al Direcţiei Operațiuni Speciale Buzău.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ