Aflux de cereri pentru pașapoarte

0
10

Buzoienii se pregătesc de vacanțe sau se tem de un război?
Serviciul Public de Pașapoarte a fost luat cu asalt în ultima perioadă de către buzoieni. Reprezentanții Prefecturii au luat măsuri pentru a facilita accesul solicitanților, prelungind programul de lucru și suplimentând totodată personalul din cadrul biroului. Relaxarea măsurilor dar și actualul context geopolitic, transmit reprezentanții Prefecturii au generat creșterea cererilor pentru eliberarea pașapoartelor.
Din ce în ce mai mulți buzoieni își îndreaptă pașii către Serviciul Public de Pașapoarte. Autoritățile pun situația pe seama restricțiilor care vor fi ridicate dar nu exlud nici contextul geopolitic.
Din aceste considerente, Prefectura a dispus o serie de măsuri printre care prelungirea programului de lucru și suplimentarea ghișeelor la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Buzău.
În perioada 24 februarie-4 martie 2022, la nivelul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte s-au înregistrat peste 890 de solicitări de eliberare pașapoarte, dublu față de perioada similară a anului 2019. Creșterea înregistrată la nivelul județului poate fi explicată și prin faptul că la ghișeele Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte se adresează, în ultima perioadă, și cetățeni care provin din alte județe.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ