AGENT DE PAZĂ ÎNJUNGHIAT! S-A PETRECUT ÎN FAȚA PUB-ULUI DE LA „CONTACTOARE”

0
444

Un agent de pază, angajat al firmei Lex Protect, a fost înjunghiat vineri seară, în faţa clubului O Brothers situat la parterul fabricii Contactoare. Agentul, în vârstă de 29 de ani, nu a permis accesul în local a unui bărbat care a motivat că a venit să-şi ia soţia de la muncă, pe motiv că avea o ţinută nepotrivită şi mirosea puternic a alcool. În cele din urmă, agentul a reuşit să îl scoată pe bărbat din curtea pub-ului, dar acesta a scos un cuţit şi l-a înjunghiat de trei ori. La faţa locului, au ajuns imediat colegii agentului de pază care l-au imobilizat pe atacator. Ambulanţa sosită a preluat agentul de pază şi l-a transportat la spital. Momnetan acesta se află sub supravegherea medicilor şi urmează a fi supus mai multor intervenţii chirurgicale.
Agentul de pază înjunghiat se numește Marius Gheorghiaș și este din comuna Vadu Pașii. Este angajat al firmei de pază de mai mulți ani și a mai fost implicat în incidente violente. Şi bărbatul agresor a ajuns la spital cu răni provocate de agenţii de pază care au încercat să îl imobilizeze. La scurt timp, și reprezentanții localului au venit cu explicații.
CARTON Agentul care se ocupa de pază în O’Brothers a fost înjunghiat de un bărbat aflat sub influența alcoolului in timp ce il escorta cat mai departe de local pentru siguranța clienților noștri.
Menționam ca agentul de paza a acționat conform cu reglementările legale și dispozițiilor interne printre care figurează si interzicerea accesului persoanelor turbulente și/sau aflate in stare de ebrietate in incinta localului. Întreaga scenă tragică s-a petrecut la distanță de club.
Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ