AGLOMERAȚIE ÎN PIAȚA DE MIEI! Buzoienii au cumpărat pe ultima sută de metri, mai ieftin

0
105

Buzoienii care au lasat cumparaturile pe ultima suta de metri au avut nevoie de o rabdare de fier. Orasul a fost un furnicar iar in Piata Centala, astazi, a fost o aglomeratie de nedescris. Dacă la început de săptămînă kilogramul de carne de miel se vindea cu 24 de lei astăzi comerciantii au scăzut pretul de teamă să nu rămană cu marfa nevîndută. Prețul cărnii de miel a scăzut simțitor față de începutul săptămânii. Aproape cu 6-7 lei pe kilogram datorită faptului că vânzătorii nu-și permit să rămână cu marfa nevîndută după sărbătorile de Paște. În piața de lactate unde au voie să comercializeze carne de miel în această dimineață era o aglomerație de nedescris.
Pentru că au scăzut prețurile, buzoienii s-au încumetat să cumpere carne de miel. Fiecare după posibilității. Unii au achiziționat unul întreg, alții jumătate sau câteva kilograme de ajuns pentru o friptură, puțin drob și un borș pentru zilele de după sărbători.
Aglomerație era și în Piața centrală. Buzoienii au lăsat pe ultima sută de metri cumpărăturile în special fructele și legumele pentru a fi proapete pe masa de sărbători.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ