Aglomerație tradițională la Direcția Economică

0
10

Taxele și impozitele cu reducere se pot achita până pe data de 31 martie
Tradiționala coadă de după Revelion în fața Direcției de Taxe și Impozite nu a lipsit nici în acest debut de an. Angajații Primăriei Buzău au fost asaltați de buzoienii care au dorit să scape de taxe și impozite beneficiind de reducerea de 10 la sută. Pentru a nu bloca activitatea direcției, reprezentanții primăriei fac apel la răbdare, oferind constribuabililor și alte soluții de plată în afara clasicului ghișeu.
Primele zile lucrătoare de după Revelion aduc de fiecare dată în fața Direcției Economice sute de buzoieni dornici să își achite taxele și impozitele pentru a beneficia în același timp de o reducere în procent de 10 la sută. Anul 2022 nu a făcut excepție…Administrația locală atrage atenția însă că ghișeele deschise nu pot procesa într-un timp scurt cererile de plată iar constribuabilii sunt astfel nevoiți să stea afara, în frig.
Pentru a evita statul în picioare, administrația locală recomandă mai multe soluții pentru cei interesați să își achite taxele și impozitele.
Buzoienii care își plătesc impozitele pe case, mașini sau terenuri până la data de 31 martie, beneficiază potrivit reglementărilor în vigoare de o reducere de 10 la sută din totalul sumei pe care o au de achitat.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ