Agonie si extraz la Bac! Un singur elev a obtinut media 10

0
144

Emotiile au luat sfarsit pentru absolvantii de clasa a XII a care au sustinut examenul de Bacalaureat. În toate centrele de examen, dar si pe site-ul Ministerului Educatiei, azi au fost afisate primele rezultate obtinute de liceeni la sesiunea iunie-iulie a bacalaureatului. Anul acesta, un singur elev a reusit sa obtina media 10. Este vorba despre un absolvent al Colegiului National B. P. Hasdeu.
Azi a fost ziua adevărului, când fiecare a aflat cât de bine s-a descurcat la Bacalaureat. A fost bucurie mare în rândul absolvenţilor care au promobat examenul maturitatii. Buzăul a avut parte de un procent de promovabilitate pozitiv, după ce mai bine de 2000 de elevi din numărul total de 2798 înscrişi au reuşit să obţină media generală peste 6 care le-a adus diploma de Bac.
La Buzău un singur absolvent a promovat Bacalaureatul cu media 10. este vorba despre Marius Daniel Marinescu, de la Colegiul Naţional „B.P. Hasdeu”. Radu, elev al aceleaşi instituţii de învăţământ a obţinut media generală 9,88 şi a ales să îşi continue studiile în afara României.
De asemenea, tot la Hasdeu, un elev nu s-a prezentat la examen iar altul nu a promovat examenul.
Elevii nemultumiti de modul in care le-au fost punctate lucrarile, au putut depune contestatii azi, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 10 iulie.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ