Ajutoare pentru centrale, în blocurile ANL

0
142

Ajutoare pentru montarea centralelor de apartament şi pentru chiriaşii blocurilor ANL. Iniţiativa îi aparţine viceprimarului Ionuţ Apostu, care a susţinut, în ultima şedinţă de consiliul local, un amendament în favoarea acestei categorii de locatari, pentru a nu se ajunge în situaţia în care aceştia să rămână fără căldură, la iarnă.
Locatarii blocurilor ANL din municipiul Buzău sunt captivii sistemului centralizat de încălzire, susţine viceprimarul Ionuţ Apostu. În condiţiile în care, în ultima vreme, foarte mulţi buzoieni s-au debranşat de la reţeaua Regiei Autonome Municipale, cei care locuiesc cu chirie în blocuri ANL sunt în pericol ca la iarnă să rămână fără căldură, neavând posibilitatea de a-şi monta centrale individuale. Un amendament propus în ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal ar putea veni în sprijinul acestor buzoieni, care ar fi chiar ajutaţi financiar pentru a-şi asigura independenţa termică faţă de RAM.
Amendamentul la proiectul de hotărâre pentru completarea unui punct din Anexa la Hotărârea Consiliului Local, privind aprobarea criteriilor pentru acordarea unor ajutoare de urgență, precum și a prestațiilor financiare excepționale, a întrunit numărul necesar de voturi din partea consilierilor, şi a fost aprobat.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ