Ajutoare pentru familiile de la Siriu

0
25

Zeci de tone de ciment și oțel beton pentru construirea unor noi locuințe
La Siriu au ajuns 5 din cele 15 camioane cu materiale de construcții cu care cele 6 familii ale căror case au fost mistuite de incendiul de proporții înregistrat la jumătatea lunii octombrie, își vor putea ridica locuințe noi. 66 de tone de ciment și alte ajutoare deosebit de importante aprobate de premierul Nicolae Ciucă, din rezervele de stat, la scurt timp de la transmiterea solicitărilor, au ajuns la persoanele sinistrate.
Transporturile cu materiale de construcții vor continua și în perioada următoare, până ce va fi acoperit tot necesarul pentru ridicarea celor 6 locuințe.
Un incendiu de proporții a avut loc în satul Muscelușa, din comuna Siriu. Mai multe case au fost cuprinse de foc, incendiul manifestând se pe o suprafață de peste 200 de metri pătrați. Zeci de pompieri au intervenit la fața locului fiind dispusă dislocarea de resurse suplimentare la Siriu. În urma cercetărilor, s-a stabilit că incendiul a plecat de la un scurt circuit electric. Intervenția pompierilor s-a desfășurat pe durata a 17 ore.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ