AJUTOARELE LUI MOŞ CRĂCIUN, PE MOTOCICLETE

0
74

Ajutoarele lui Moş Crăciun au ajuns, duminică dimineaţă, pe motociclete, la copiii de la Centrul Rezidenţial pentru Copilul cu Handicap numărul 9. Este vorba despre membrii unui grup de motociclişti, care s-au mobilizat, în prag de sărbători şi i-au făcut fericiţi pe micuţi, oferindu-le o mulţime de daruri.
Un grup impresionant de motociclişti, căruia s-au alăturat prieteni de-ai lor, s-a organizat zilele acestea pentru a le face o bucurie copiilor de la Centrul Rezidenţial pentru Copilul cu Handicap numărul 9. Ei au devenit ajutoarele lui Moş Crăciun şi, încărcaţi cu o mulţime de cadouri, au plecat duminică dimineaţă, din parcarea unui supermarket din Buzău şi, pe motociclete, au descins la Centru.
Devine deja tradiţie pentru motocicliştii din Buzău să le ofere cadouri copiilor în perioada sărbătorilor. Experienţa anterioară le-a folosit acum pentru a se organiza mult mai bine.
Motocicliştii îi îndeamnă şi pe alţii, în special pe oamenii de afaceri şi autorităţi, să le urmeze exemplul şi să fie alături de cei aflaţi în nevoie, măcar acum în această perioadă de sărbători.
Deosebit de bucuroşi de darurile primite, copiii le-au oferit oaspeţilor pe motociclete, un program specific Sărbătorilor de iarnă.
Pentru ca bucuria să fie completă, cei din grup i-au urcat pe cei mici pe motocicletele lor puternice şi i-au lăsat să le tureze motoarele.

LAURENŢIU MARINOV/ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ