AJUTOR DE LA AD. MOCANU! Polițiștii locali i s-au plâns deputatului PMP

1
369

Polițiștii locali și-au expus astăzi nemulțumirile deputatului Adrian Mocanu. Agenții s-au plâns șefului PMP Buzău că trei sute dintre ei vor fi disponibilizați, dar și de micșorările salariale considerabile. Din această lună polițiștii locali nu mai primesc sporul de 15% pentru portul de armă și nici sporul de 15% pentru condiții grele de muncă.
Polițiștii locali reclamă că în aceste zile primarul Constantin Toma face presiuni asupra directorilor de școli din municipiu pentru a rezilia contractele cu Poliția Locală. În schimbul agenților locali se vor încheia contracte cu firme private de pază. La finalul întâlnirii, PMP Buzău a emis un comunicat de presă.
„PMP Buzău s-a angajat în fața polițistilor locali că nu va tolera abuzurile și interesele penale ale primarului pesedist Toma Constantin. Va asigura reprezentare juridică gratuită angajaților Poliției Locale care se vor judeca cu Primăria Buzău. Se vor face demersuri la ministrul Muncii pentru a încerca o mediere legală și instituțională a situației, va face interpelări parlamentare către toți factorii decidenți pentru a pune frâu iureșului de ilegalități declanșate de Toma la Buzău.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ