AJUTOR PENTRU FAMILIILE DE LA POD! CADOURI PENTRU CEI 19 COPII DIN GHETOU

0
50

Ajutor din partea Consiliului Judetean pentru cele trei familii cu mulți copii care trăiesc în condiții mizere în preajma podului de la V. Pasii. Cele trei familii au fost evacuate în urmă cu mai mulți ani dintr-un imobil de pe strada Victoriei. Au ajuns apoi pe prundul râului Buzău și mai apoi imobil de pe strada Colonel Buzoianu. Și de acolo au fost evacuate, iar de doi ani locuiesc în apropierea stației de epurare. În total sunt 19 copii, care cu greu pot simti spiritul sărbătorilor. Autoritățile județene s-au gândit să aducă un licăr de bucurie și pe chipul acestor copii.
Copiii s-au arătat încântați de cadourile primite. un brad, podoabe, dulciuri, haine și lemne de foc. Micuții au promis că vor învăța și mai bine pentru ca anul viitor Moș Crăciun să fie și mai darnic.
Printre copii se află și un băiat cu handicap. Pentru a-și putea continua tratamentul, Consiliul Județean a alocat un ajutor de urgență.
Familiile au primit asigurări că imobilele improvizate în care locuiesc acum vor fi racodate la sistemul de energie electrică și că vor beneficia de un contract pentru terenul pe care îl ocupă.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ