AL 5-LEA DECES, ÎNREGISTRAT LA BUZĂU

0
41

Al cincilea deces cauzat de coronavirus, a fost înregistrat, la Buzău. Autorităţile au anunţat că, un bărbat de 62 de ani, confirmat pozitiv la începutul lunii, a murit la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat . Conform surselor medicale, pacientul avea și alte boli asociate .
Un nou deces, anunţat de Direcţia de Sănătate Publică, ridică la cinci numărul pacienţilor confirmaţi cu Covid 19, din judeţul Buzău, care au murit. De această dată, este vorba despre un bărbat în vîrstă de 62 de ani, care suferea de diabet zaharat, insulino- dependent .
Pe data de 7.06.2020, DSP Buzău a fost informată de către Spitalul Municipal Râmnicu Sărat că, la nivelul unității, a fost înregistrat un deces în rândul pacienților confirmați cu COVID-19: bărbat, 62 de ani, confirmat cu COVID-19 în data de 5.06.2020, în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău., se arată în informarea oficială transmisă de Prefectură.
Totodată, în ultimele 24 de ore a fost confirmată cu noul virus încă o femeie în vârstă de 61 de ani. Aceasta era internată la Spitalul Gârlaşi și nu prezenta simptome specifice virusului. În urma testării, rezultatul a ieșit pozitiv, iar pacienta a fost internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică este în desfășurare. La acest moment. Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău numărul celor confirmați cu temutul virus a ajuns la 234. De asemenea, 34 de persoane se află în carantină instituționalizată, iar 1680 persoane sunt izolate la domiciliu. 136 persoane sunt declarate vindecate și externate.

Iuliana Sîrbescu /Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ