AL DOILEA SUBPREFECT A DEPUS JURĂMÂNTUL

0
435

Judeţul Buzău are, oficial, încă un subprefect după ce Elena Preda, numită în funcţie, în cursul acestei săptămâni, de Guvernul Orban, a depus jurământul. Ofiţer de poliţie, care a condus în ultimii ani Serviciul Cazier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Elena Preda completează echipa de conducere de la Casa Albă, formată din prefectul Leonard Dimian şi subprefectul Alecu Vasile.
Cel de-al doilea subprefect al judeţului Buzău a fost învestit, vineri în funcţie în cadrul unei ceremonii la care a participat un secretar de stat din Ministerul de Interne. Elena Preda, fostă şefă a Serviciului Cazier din cadrul Inspectoratului de Poliţie, a depus jurământul în faţa prefectului Leonard Dimian, a celuilalt subprefect, Alecu Vasile şi a şefilor instituţiilor deconcentrate din judeţ.
După ce a devenit, oficial, cel de-al doilea subprefect al judeţului Buzău Elena Preda a declarat că împreună cu echipa de conducere de la Prefectură, căreia s-a alăturat se va strădui să ofere servicii de calitate cetăţenilor, folosind experienţa acumulată în Poliţie.
Elena Preda este ofiţer de poliţie activ, cu grad de comisar şef. Este detaşată la Instituţia Prefectului pe perioada exercitării mandatului de subprefect ce i-a fost încredinţat prin hotărâre de guvern.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ