ALEARGĂ ÎN FRANȚA DE VALENTINES DAY

0
48

Invitația intermediată de propriul manager o găsește pe vitezistă într-o formă sportivă de invidiat. Cel mai nou record al carierei obținut săptămâna trecută în cea mai rapidă cursă internă a secolului n-a rămas fără ecouri în Europa. Lucru subliniat la „Sport Maxim” de Gabriel Nicolau, antrenorul care a lansat-o în atletismul de performanță.
Sâmbătă, „Vijelia blondă” de la Buzău va zbura pentru prima dată cu destinația Hexagon.
Chiar în preziua sărbătorii de Valentines Day, frumoasa sportivă nu va sta mult în orașul îndrăgostiților. Imediat după aterizare, va părăsi Parisul și se va îndrepta către Val-de Reuil, locul de desfășurare a unei reuniuni atletice de anvergură, aflate la a V-a ediție.
Main eventul de pe arena „Jesse Owens” îl constituie probele de 60m plat și 60m garduri, programate pentru duminică seară.
Americancele Oliver și Bryant, franțuzoaica Ombissa și Vaisman din Israel sunt cele mai sonore nume care apar pe afișul probei feminine. Dacă ar fi să alerge recordurile personale într-o cursă virtuală, Baboi ar trebui să treacă linia de sosire, prima după podium. Atâta doar că buzoianca are avantajul celui mai recent best time personal dar se aliniază la start cu cea mai mică experiență de concurs. Sprintera numărul 1 din România nu este doar cea mai tânără dintre competitoare ci, și singura blondă de la 60m plat de la Eure Athletics Meeting.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ