ALECU VASILE A REDEVENIT SUBPREFECT

0
307

Echipa de conducere a Prefecturii este completă, începând de vineri. Alecu Vasile, înalt funcţionar public, numit săptămâna această prin hotărâre de guvern, în funcţia de subprefect, a depus jurământul şi a preluat oficial atribuţiile postului. Este pentru a treia oară când Alecu Vasile ocupă fotoliul de subprefect al judeţului Buzău.
Noul subprefect al judeţului, Alecu Vasile a fost învestit, oficial, în funcţie. El a depus jurământul în cadrul unei şedinţe, în sistem videoconferinţă, cu ministrul Afacerilor Interne.
După preluarea funcţiei de subprefect, Alecu Vasile a declarat că noua echipă de la Casa Albă şi-a propus îmbunătăţirea relaţiei instituţiei cu cetăţenii şi oferirea de servicii de calitate din partea serviciilor deconcentrate.
Alecu Vasile a fost numit săptămâna aceasta în funcţia de subprefect al judeţului, funcţie rămasă vacantă după numirea lui Leonard Dimian, în postul de prefect. Prin hotărâre de guvern s-a dispus aplicarea mobilității pentru Alecu Vasile din funcția publică de inspector guvernamental în funcția publică de subprefect al județului Buzău. Propunerea de numire a lui Alecu Vasile, cel care ocupă această funcţie pentru a treia oară a avut susţinerea organizaţiei judeţene a PNL Buzău.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ