ALEGERI LA PNL

0
97

Liberalii buzoieni se pregătesc de alegeri. Posturile de conducere a organizației municipale a PNL au rămas libere în urmă cu 5 luni, după ce Biroul permanent municipal a fost dizolvat anul trecut. Până acum, și-a exprimat intenția de a candida la funcția de președinte al organizației municipale consilierul Constantin Ionescu.
Biroul Politic Judeţean al PNL Buzău a decis, la finele lunii decembrie, dizolvarea structurii de conducere a filialei municipale, în urma unor nemulţumiri legate de activitatea preşedintelui filialei, medicul Adrian Zoican. Conducerea filialei municipale a PNL Buzău a fost codnusă interimar de către Erland Cocei, prim- vicepreșdinte al PNL Buzău. În toată această perioadă, s-au făcut pregătiri pentru organizarea de noi alegeri în urma cărora să fie desemnat noul șef al organizației municipale.
Candidaturile pentru funcțiile de conducere din cadrul organizației municipale pot fi depuse cu 5 zile înainte de data alegerilor. Până acum, oficial, doar consilierul local Constantin Ionescu și-a anunțat decizia de a candida pentru funcția de președinte.
Alegerile de la PNL se vor desfășura pe 29 iunie, la sala mare a Consiliului Județean.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ